About

Η iNTERAD, είναι  μια καινοτόμα επιχείρηση που η βασική της δραστηριότητα είναι η ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής και ειδικότερα διαδικτυακών εφαρμογών (web based applications), με έδρα την Αθήνα και έτος ίδρυσης το 2000.

Μέσω του μεγάλου εύρους Υπηρεσιών & Προϊόντων της, η iNTERAD έχει αναπτύξει πλήθος επιτυχημένων εφαρμογών στους τομείς του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για λογαριασμό δεκάδων οργανισμών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας και του τρόπου λειτουργίας της iNTERAD είναι η ειλικρίνεια, η ευελιξία, η άριστη γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η always to the point ανάλυση & προσέγγιση, κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, την έχουν καταστήσει μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές της αγοράς, είτε πρόκειται για μια απλή εργασία, είτε για τα πιο απαιτητικά έργα και την έχουνε επιλέξει κορυφαίες εταιρίες & brands, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Εκτός των έργων που αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών της, η iNTERAD αναπτύσσει επίσης εφαρμογές, τις οποίες και προωθεί στην Ελληνική και Παγκόσμια αγορά.

Ανακαλύψτε τα Showcases που έχει αναπτύξει και προωθεί η iNTERAD.

Ακολουθεί ένα timeline με τις σημαντικότερες στιγμές της iNTERAD.

Ίδρυση της iNTERAD

Το 2000  ιδρύεται η iNTERAD από τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, με έδρα την Αθήνα. Από τις πρώτες κιόλας συνεργασίες, μεγάλες εταιρίες την εμπιστεύτηκαν για πολύ εξειδικευμένα projects.
2000

Ανάπτυξη Λογισμικού Infomatrix

Το 2003, η iNTERAD  ανέπτυξε το ειδικό λογισμικό Infomatrix, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN). Το λογισμικό Infomatrix επεξεργαζόταν και παρουσίαζε πλήρη στατιστική κάλυψη, τόσο στον αγωνιστικό χώρο (μέσω γιγαντοοθόνης), όσο και μέσω διαδικτύου, για τα αθλήματα του υγρού στίβου.
2003

Διασύνδεση Infomatrix με τηλεοπτικό σήμα

Το 2005 ενσωματώθηκε στο λογισμικό Infomatrix  η δυνατότητα προβολής στατιστικών στοιχείων και γραφημάτων με τηλεοπτικό σήμα παραγωγής της εταιρίας μας ή του καναλιού που είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταδίδονται οι αγώνες μέσω διαδικτύου ζωντανά (Live), αλλά και σε μαγνητοσκόπηση (On Demand).
2005

Ολοκληρωμένο Σύστημα WebTV

Το 2007, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθημερινά και για 24 συνεχόμενες ημέρες γινόταν παραγωγή 30λεπτης εκπομπής με ρεπορτάζ της αγωνιστικής ημέρας, συνεντεύξεις, στατιστικά γραφήματα και άλλα πολλά, τα οποία ήταν διαθέσιμα μέσο ειδικά διαμορφωμένου website για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN), τόσο ζωντανά (live) όσο και σε μαγνητοσκόπηση (On Demand).
2007

ΠΑΟΚ WebTV

To 2011, η iNTERAD ανέπτυξε για λογαριασμό της DIGICAST S.A. το πρώτο σύστημα διαδικτυακής τηλεόρασης (WebTV) Ελληνικής ομάδας, του ΠΑΟΚ, το PAOK WebTV και ανέλαβε την τεχνική του υποστήριξη. Η πρωτοβουλία αφορούσε την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου τηλεοπτικού καναλιού, με ιδιόκτητο εξοπλισμό, studios, εξωτερικά συνεργεία, ιδιόκτητους servers και ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης για την μετάδοση σήματος από και προς όλες τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
2011

Πλατφόρμα GreekBO

To 2013, η iNTERAD ανέπτυξε για λογαριασμό της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΣΕ) την διαδικτυακή πλατφόρμα GreekBo, μέσω της οποίας θα γίνει η προώθηση των Ελληνικών Επιχειρηματικών Ευκαιριών (Greek Business Opportunities) σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να εξυπηρετήσει τον τεράστιο όγκο δεδομένων των μελών της ΕΣΕΕ (περισσότερα από 400.000 ενεργά μέλη) και είναι μεταφρασμένη σε 11 γλώσσες.
2013

Πλατφόρμα WiLike

To 2014, η iNTERAD δημιούργησε την επαναστατική τεχνολογία Social Hotspot, WiLike,με την οποία όλες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται άριστα τις δυνατότητες των Social Media και γενικότερα του Digital Marketing. Το WiLike από την πρώτη ημέρα που λανσαρίστηκε στην αγορά, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και κριτικές και μέχρι σήμερα το έχουν εγκαταστήσει δεκάδες επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους.
2014

Cloud Based Applications

To 2015, η iNTERAD υλοποιεί μια σειρά από Cloud Based εφαρμογές, οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς και χαράζουν νέους δρόμους στη διαχείριση των πληροφοριών και τη διασύνδεση συστημάτων. Οι Cloud εφαρμογές της iNTERAD αφορούν αρκετούς κλάδους όπως η Ιατρική, η Εκπαίδευση, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο κ.ά.
2015